ROYAL APARTMENTS
€ 1.420 - € 1.640 P.M.
2 OF 3 SLAAPKAMERS
116 - 150 M²
MET BALKON, LOGGIA OF TERRAS
5 - 60 M² BUITENRUIMTE
4 PENTHOUSES MET SPECTACULAIR UITZICHT
LUXE BADKAMER MET DOUCHE
OF DOUCHE EN LIGBAD
COMPLETE BRIBUS KEUKEN
MET SIEMENS APPARATUUR

Royal, luxury en penthouses

Hier geniet je van het leven in een prachtig drie- of vierkamerappartement. De appartementen in deze categorie zijn tussen de 116 m² en 150 m² groot, en daarbij heb je nog de keuze uit diverse buitenruimtes. Wil je graag een balkon of loggia van 5 tot 15 m²? Of ga je voor dat appartement op de begane grond met een extra groot terras van 60 m²? Misschien houd je juist van een spectaculair uitzicht en kies je voor een van de vier penthouses op de veertiende verdieping. In ieder geval huur je een luxe appartement met een complete keuken en comfortabele badkamer. De keuken komt in een rechte opstelling, hoekopstelling, met een bar of met een eiland. En met de tijdloze uitstraling die de witte kasten in combinatie met het zwarte composiet werkblad creëren, is de keuken een aanwinst voor je interieur. De badkamer komt met een wastafel en douche, of met een dubbele wastafel, ligbad, aparte douche en toilet. De precieze indeling van de keuken en badkamer vind je terug op de plattegronden zodra deze beschikbaar zijn.

Jouw nieuwe interieur, wat een plaatje!

Je bent vast erg nieuwsgierig hoe de appartementen van The David er uit komen te zien! Helaas is het niet veilig om op de bouwplaats even binnen te kijken. Deze impressies geven je alvast een beeld van hoe de woning er uit kan komen te zien nadat jij de aankleding en inrichting op je hebt genomen. De woonkamer, hal en slaapkamer(s) zijn voorzien van wit gesausd stucwerk. Het plafond wordt voorzien van wit spuitwerk. In de badkamer liggen zwart gespikkelde Mosa vloertegels en de wanden zijn tot het plafond betegeld met witte Mosa wandtegels. In het toilet is de wand deels betegeld en daarboven is wit spuitwerk aangebracht. In de keuken zit geïntegreerde apparatuur van Siemens. Je hebt de beschikking over een inductiekookplaat, afzuigkap, vaatwasser, multifunctionele oven met magnetron en koel vriescombinatie

Heb je al een kleurschema opgesteld voor jouw nieuwe interieur en komt wit daar niet in voor? Je mag zelf behang of een ander kleurtje op de wanden aanbrengen. Maar houd er wel rekening mee dat als je de woning verlaat, je deze weer in oorspronkelijke staat moet terugbrengen. Bij jouw Royal Apartment krijg je nu een gratis laminaatvloer! Je kunt kiezen uit drie kleuren en bij verhuizen blijft de vloer in het appartement.