Artist impressions en online bezichtigen

De beelden op deze pagina betreffen videobeelden, VR tours, foto’s en artist impressions van een aantal woningen in The David. Het gaat hier deels om echte beelden van ingerichte modelwoningen, en deels om artist impressions. Zo krijg je een goed beeld van de indeling het grootte van de woning. Houd er echter wel rekening mee dat de appartementen zonder meubilair worden opgeleverd. De badkamer en keuken worden volledig afgewerkt opgeleverd, de woonkamer, hal en slaapkamer(s) zijn voorzien van wit gesausd stucwerk op de wanden. Indien je een appartement huurt met een huurprijs vanaf € 1000,- per maand kun je profiteren van een gratis laminaatvloer. Zo heb je in een handomdraai een prachtig ingericht appartement!

Comfort appartement - David Ricardostraat 90

Comfort appartement - David Ricardostraat 92

Comfort appartement - David Ricardostraat 96

Comfort Apartment - David Ricardostraat 70

Zelf rondkijken - David Ricardostraat 70

Grande Apartment - David Ricardostraat 58

Zelf rondkijken - David Ricardostraat 58

NAAR BUITEN!

Ben je benieuwd naar de binnentuin en de stoere uitstraling van The David? Of misschien wil je wel weten waar jouw fiets komt te staan? Bekijk dan even de foto's hieronder. Klik links of rechts in de afbeelding om te bladeren. Het gaat hier om echte foto's van het gebouw en de directe omgeving.

VR tour - The David

Met de VR tour hieronder kun je impressies van The David bekijken vanuit de binnentuin. Klik op het blauwe icoontje om ook binnen in een woning te kijken. De beelden die in de VR tour zijn gebruikt, zijn artist impressions. Zo krijg je een beeld van hoe de woning er uit kan komen te zien nadat je hem volledig hebt ingericht en aangekleed. Er kunnen kleine afwijkingen zijn met de werkelijkheid, en er kunnen aan deze beelden geen rechten worden ontleend. Wil je meer weten over hoe de woning wordt opgeleverd? Deze informatie vind je terug in de veelgestelde vragen.

Naar de veelgestelde vragen

Impressie beelden

Hieronder kun je alle artist impressions voor The David nog eens rustig bekijken. Klik links of rechts in de foto om te bladeren. De beelden die hier staan zijn van verschillende woningtypes. Het is dus niet zo dat deze beelden altijd van toepassing zijn op het door jou gekozen appartement.