COMFORT APARTMENTS
€ 1.010 TOT €1.220 P.M.
2 KAMERS
53.9 - 74.2 M²
MET BALKON
TUSSEN 3.2 EN 10 M²
COMFORTABELE BADKAMER
MET DOUCHE EN WASBAK
COMPLETE BRIBUS KEUKEN
MET SIEMENS APPARATUUR

Wooncomfort in The David

In een Comfort Apartment in The David ben je verzekerd van een heerlijk tweekamerappartement van tussen de 53 en 74 m². De appartementen zijn voorzien van een moderne open keuken van Bribus, je hebt de keuze tussen een hoekkeuken of een rechte keuken. Met de geïntegreerde Siemens apparatuur ben je van alle gemakken voorzien om dat ene leuke nieuwe recept uit te proberen. Je hebt de beschikking over een inductiekookplaat, afzuigkap, vaatwasser, multifunctionele oven met magnetron en koel-/ vriescombinatie. De badkamer heeft een verfrissende douche en een wasbak. De appartementen variëren in exacte indeling en in oriëntatie en afmeting van de buitenruimte. Alle appartementen hebben een balkon van minstens 3 m² en maximaal 10 m².

Over Pinspiratie en binnenkijken

Je handen jeuken vast om met een meetlint aan de slag te gaan en een moodboard op Pinterest te maken! Maar helaas is het vanwege veiligheidsrisico’s op de bouw niet mogelijk om de woningen alvast te bezoeken en bezichtigen. De impressies hieronder geven je toch alvast een beeld van hoe de woning er uit kan komen te zien nadat je hem volledig hebt aangekleed en ingericht. De woningen worden opgeleverd met wit gesausd stucwerk op de wanden in de woonkamer, hal en slaapkamer. Het plafond wordt voorzien van wit spuitwerk. In de badkamer liggen zwart gespikkelde Mosa vloertegels en de wanden zijn tot het plafond betegeld met witte Mosa wandtegels. In het toilet is de wand deels betegeld en daarboven is wit spuitwerk aangebracht. Droom jij nou juist van vintage groen op de muur of een botanisch behangetje? Dat mag, maar houd er rekening mee dat je de woning bij het verlaten weer in de originele staat moet terugbrengen.

Bij jouw Comfort Apartment krijg je nu een gratis laminaatvloer! Je kunt kiezen uit drie kleuren en bij verhuizen blijft de vloer in het appartement.