Appartementen 100% verhuurd
Ik wil een commerciële unit huren

APPARTEMENTEN IN THE DAVID VERHUURD

Alle appartementen in The David zijn volledig verhuurd. We wensen alle huurders veel woonplezier toe!

BE THE FIRST

In The David heb je de kans om als eerste bewoner een vlag te planten in een opbloeiend woongebied: het Schinkelkwartier in Amsterdam. Sta aan de wieg van deze transformatie van de wijk. Wonen in een broeinest van innovatie, een uitnodigende plek voor internationale start-ups in een moderne urban omgeving. De komende jaren staan er veel gave projecten en ontwikkelingen op het programma: er komen meer woningen, innovatieve bedrijven, voorzieningen zoals horeca, winkels en ruimte voor sport en recreatie. En zoals ze in de start-up scene zeggen, kun jij nu gebruik maken van First Mover Advantage! Er zijn 365 appartementen gerealiseerd in dit getransformeerde kantoorpand van 14 verdiepingen. Het aanbod is ongekend gevarieerd. Minimalistisch samenwonen met je laptop in een studio van 36 vierkante meter bijvoorbeeld. Of samen de ruimte opzoeken met een appartement van 118m². Met een eigen buitenruimte, een gezamenlijke binnentuin op de tweede verdieping, commerciële voorzieningen op de begane grond, en een parkeerkelder heb je in ieder appartement een heel complete woonervaring. En met een serviced-living aanbod waar je van op aan kunt krijgt zorgeloos wonen een heel nieuwe betekenis.
JUNIOR APPARTMENTS
€ 860 - € 990 P.M.
100% verhuurd
COMFORT APARTMENTS
€ 1.010 - € 1.220 P.M.
100% verhuurd
GRANDE APARTMENTS
€1.130 - 1.510 P.M.
100% verhuurd
ROYAL APARTMENTS
€ 1.420 - € 1.640 P.M.
100% verhuurd
LUXURY & PENTHOUSES
€ 1.580 - € 1.640 P.M.
100% verhuurd
SCHINKELKWARTIER: DIAMOND IN THE ROUGH
The David ligt in het Schinkelkwartier, het zuidelijkste deel van stadsdeel Nieuw-West in Amsterdam. Hier ontstaat een levendige, innovatieve stadswijk met een internationaal tintje. Met een spannende wisselwerking tussen de gevestigde IT bedrijven en ambitieuze nieuwkomers. Tussen de huzz en buzz van bruisend Amsterdam en tot jezelf komen in de natuur. Voor stadse begrippen woon je hier namelijk rustig en groen, met park de Oeverlanden dicht bij huis. En dat vlakbij de Zuidas en Schiphol. Met een (deel)auto is je appartement dus uitstekend te bereiken. Reis je liever met het OV? Na 10 minuten fietsen tref je station Lelylaan en een metrostation. Een tram vind je na 8 minuten lopen. Voor je dagelijkse boodschappen en goede horeca kun je terecht in de directe omgeving en zelfs gewoon op de begane grond.

VAN WERK NAAR THUIS

Transformatie is een terugkomend thema. Kijken met nieuwe ogen. Gebruiken wat er al is, en dat slim en duurzaam inzetten. Want waar voorheen een statig kantoorpand stond, is na de make-over een verzorgde en luxe woonomgeving ontstaan. De rode bakstenen gevel met verspringende balkon zorgt voor een sfeervolle uitstraling. De parkeergarage wordt uit het zicht onttrokken door een groen talud en en komt een mooie waterpartij rondom het gebouw. Maar ook binnen is er ruimte gecreëerd voor groen. Op de tweede verdieping de ruimte voor een gezamenlijke binnentuin waar je samen met je buren geniet van een groene omgeving. Hier komt ook je eigen berging en de fietsenstalling.