STARTER

Wil je graag een knus en overzichtelijk appartement? Dan is een appartement in het Starter segment, met een woonoppervlak tussen 47 – 57 m² en de keuze tussen 1 of 2 slaapkamers, geknipt voor jou. In je woonkamer heb je een moderne open keuken in een rechte opstelling, compleet met inbouwapparatuur. De stijlvolle witte kasten in combinatie met het zwart composiet werkblad geven de keuken een strakke en eigentijdse uitstraling. En met een inductiekookplaat, afzuigkap, vaatwasser, koel-/vriescombinatie en een multifunctionele oven met geïntegreerde magnetron heb je alles wat je nodig hebt voor een snel ontbijtje of een gezonde avondmaaltijd. De badkamer sluit qua stijl goed aan bij de keuken, met zwart gestippelde vloertegels en glanzend witte wandtegels tot aan het plafond. Hier kom je heerlijk tot rust onder de inloopdouche met scherm, en heb je een enkele of dubbele wasbak. Ga je voor 2 slaapkamers? Dan heb je de flexibiliteit om je appartement in te richten met een thuiskantoor, fijne inloopkast of logeerkamer. De appartementen in het Starter segment variëren qua buitenruimte. Er is een aantal appartementen zonder buitenruimte, maar ook juist met een royaal terras van circa 30 m². En daar tussenin vind je nog de optie van een balkon of een dakterras. Bij je appartement zit een externe berging, waar je bijvoorbeeld je fiets kunt stallen. De appartementen binnen het Starter segment hebben geen eigen parkeerplaats.

28 starter appartementen
€ 925 - € 995 per maand
In gebouw 1 en 6
47 - 57 m²
1 of 2 slaapkamers
Met of zonder buitenruimte
balkon, terras of dakterras
Comfortabele badkamer met inloopdouche
Complete keuken
met inbouwapparatuur

COMFORT

De appartementen in het Comfort segment zijn tussen de 65 en 69 m² en hebben twee slaapkamers. Zo geniet je van de flexibiliteit van een driekamerappartement. Want als je geen tweede slaapkamer nodig hebt, kun je zelf een thuiskantoor, garderobekast of hobby atelier creëren. In de woonkamer tref je de moderne open keuken in een rechte opstelling, compleet met inbouwapparatuur. En met de witte kasten en zwart composiet werkblad is deze keuken een aanwinst voor ieder interieur. Met wat kruidenplantjes of je professionele messencollectie maak je er jouw stijl van. En qua apparatuur heb je het getroffen, je hebt namelijk de beschikking over inductiekookplaat, afzuigkap, vaatwasser, koel-/vriescombinatie en een multifunctionele oven met geïntegreerde magnetron. Ook in de badkamer is het genieten. De zwart gespikkelde vloertegels en hoogglans witte wandtegels maken het tot een ruimte waar je helemaal opgeladen weer uitkomt. De fijne inloopdouche draagt daar natuurlijk ook aan bij! De appartementen in het Comfort segment komen met een balkon, of als je op de begane grond woont, een ruim terras. Je hebt een externe berging, voor het stallen van je fiets en bijvoorbeeld seizoensspullen. De appartementen in het Comfort segment hebben geen parkeerplaats.

36 Comfort appartementen
€ 1.105 - 1.200 per maand
In gebouw 1 en 6
65 - 69 m²
2 slaapkamers
Met balkon of terras
Comfortabele badkamer
Complete keuken met inbouwapparatuur

COMFORT PLUS

De appartementen in het Comfort plus segment zijn tussen de 69 – 94 m² groot, en je hebt daarbij de keuze tussen 1 of 2 slaapkamers. Daarnaast kenmerkt dit segment zich vooral door de grote variatie in woonaanbod. Of het nu over de keukenopstelling gaat, het sanitair en de badkamer indeling, of het formaat en type buitenruimte, je hebt veel te kiezen! In alle gevallen heb je een moderne open keuken, die is uitgevoerd met witte kasten en een zwart composiet werkblad. Deze stijlvolle keuken is daarnaast ook erg functioneel, zo heb je de beschikking over  inductiekookplaat, afzuigkap, vaatwasser, koel-/vriescombinatie en een multifunctionele oven met geïntegreerde magnetron. Er zijn appartementen met een keuken in een rechte opstelling, en met een hoekopstelling. De badkamer is tijdloos afgewerkt met zwart gespikkelde vloertegels en hoogglans witte wandtegels tot aan het plafond, en heeft in alle gevallen een dubbele wastafel. Qua douche heb je de keuze tussen een inloopdouche met scherm of een douche hoek met scherm en deur. Er zijn appartementen met en zonder tweede toilet op de badkamer. En een viertal appartementen in dit segment heeft zelfs een heerlijk ligbad! Op het gebied van buitenruimtes zijn er ook vele opties mogelijk. Met of zonder buitenruimte, en kies je dan voor een loggia, balkon, terras of dakterras? De appartementen in het Comfort plus segment komen met een externe berging en een parkeerplaats in de ondergelegen parkeerplaats.

164 Comfort plus appartementen
€ 1.225 - 1.545 per maand
In gebouw 1, 5 en 6
69 - 94 m²
1 of 2 slaapkamers
Met parkeerplaats in de ondergelegen parkeergarage
Comfortabele badkamer
Complete keuken met inbouwapparatuur

ROYAL

Zoek je de ruimte en wil je graag genieten van wat meer luxe? Dan is een Royal appartement wat je zoekt. Deze appartementen zijn tussen de 101 – 107 m² en hebben 2 of 3 slaapkamers. Fijn als je een gezellig groot gezin hebt, of een kantoor aan huis nodig hebt bijvoorbeeld. Je kookt in een moderne open keuken, die met witte kasten en een zwart composiet werkblad een strakke en tijdloze uitstraling heeft. De keukenopstelling varieert per appartement, zo zijn er rechte keukens, hoekkeukens, schiereilanden en rechte keukens met een spoeleiland te vinden in dit segment. In alle gevallen ben je voorzien van inbouwapparatuur zodat je van koken je nieuwe hobby kunt maken. Je hebt de beschikking over een inductiekookplaat, afzuigkap, vaatwasser, koel-/vriescombinatie en een multifunctionele oven met geïntegreerde magnetron. De badkamer is royaal en voorzien van een inloopdouche of douchehoek met deur, een tweede toilet, dubbele wastafel en in de meeste gevallen een ligbad. Dat is genieten! Bij jouw Royal appartement zit een eigen buitenruimte in de vorm van een loggia, balkon of terras. Daarnaast heb je een externe berging en een eigen parkeerplaats. En als alles dan netjes op zijn plek staat kun jij ontspannen genieten van al het moois dat wonen in Plaza West te bieden heeft.

78 Royal appartementen
€ 1.605 - 1.695 per maand
In gebouw 1, 5 en 6
101 - 107 m²
2 of 3 slaapkamers
Met parkeerplaats in de ondergelegen parkeergarage
Comfortabele badkamer
met ligbad
Moderne open keuken
met inbouwapparatuur