Robuust woonontwerp

Plaza West is een ambitieus nieuwbouwproject, waar de ruimte ontstaat voor modern en duurzaam wonen in een stedelijke setting. De drie appartementencomplexen die zijn gebouwd zijn onderdeel van Fase 1 van Plaza West. Ze sluiten qua vorm goed aan bij het robuuste voormalig postsorteercentrum: stoer en met strakke lijnen. Maar door de subtiele verschillen in gevelkleur, kozijnen en de uitspringende balkons ontstaat er een mooi gevarieerd beeld. De blokken worden ieder 4 verdiepingen hoog en de directe omgeving wordt aangekleed met aandacht voor groen. Zo worden deze stoer ogende blokken straks een gezellig en modern thuis. En door de grote variatie in oppervlakte, indeling en prijs, vind je altijd een appartement dat bij jou past. Van knusse studio tot luxe 4 kamerappartement met ligbad, en alles wat daar tussenin zit. Op de afbeelding hieronder zie je Plaza West in vogelvlucht. Klik op het bolletje om te zien welk gebouw het is en wat er te vinden is.
GEBOUW 1
► 5 verdiepingen
► 105 appartementen
► Eigen binnentuin
Naar de woningzoeker! h
GEBOUW 6
► 5 verdiepingen
► 105 appartementen
► Eigen binnentuin
Naar de woningzoeker! h
GEBOUW 5
► 5 verdiepingen
► 96 appartementen
► Eigen binnentuin
► Commerciële plint met o.a. Action en Aldi
Naar de woningzoeker! h
SHOPPING
► Het oude postsorteercentrum ► Volledig getransformeerd tot winkelcentrum
► Winkelaanbod o.a. Albert Heijn, Etos en Gall & Gall
► Indoor speeltuin

De speelse binnentuinen van Plaza West

Alle drie de gebouwen van huren in Plaza West hebben een eigen binnentuin. Deze zijn bereikbaar voor de bewoners van de verdiepingen, de bewoners op de begane grond hebben een eigen terras. De binnentuinen zijn aangekleed met siergrassen en mooie vaste planten. Zo geniet je samen met je buurtgenoten van een frisse neus tussen de daglelies en zonnehoedjes. In het ontwerp komen ronde organische vormen terug, er zijn bankjes geplaatst en deels bestrating aangebracht. De ronde vormen van de binnentuin geven een mooi contrast met de robuuste vormen van de architectuur van het gebouw. Bij het ontwerp is gedacht aan variatie in beplanting, zowel in hoogte als in bloeiperiode, zodat er het hele jaar een groene omgeving is om van te genieten.

Duurzaam wonen

Jouw woning in Plaza West wordt gebouwd met extra aandacht voor duurzaamheid. De woningen worden bijvoorbeeld zó gebouwd, dat er geen gasaansluiting meer nodig is. Voor de verwarming wordt een Warmte-Koude-Opslag (WKO) installatie gebruikt. Dit is een duurzame methode om energie in de vorm van warmte of koude op te slaan in de bodem, en deze vervolgens te gebruiken om bijvoorbeeld woningen te verwarmen. In je appartement heb je vervolgens een vloerverwarming om er voor te zorgen dat je een constante comfortabele temperatuur in je woning hebt. De energie die door de zonnepanelen op het dak van Plaza West wordt opgewerkt, wordt ingezet voor de WKO installatie. Het appartement wordt mechanisch geventileerd met een warmte-terugwin (WTW) installatie. Deze installatie zorgt er voor dat je frisse lucht in je appartement hebt, en zorgt ervoor dat hierbij zo min mogelijk warmte verloren gaat. In combinatie met de zeer goede isolatie van het complex ontstaat er zo een zeer energiezuinige oplossing voor een constant en comfortabel woonklimaat in je woning. Koken doe je op een inductiekookplaat, dus daar is ook geen gasaansluiting meer voor nodig. Beter voor het milieu, en je merkt dit ook aan de maandelijkse energielasten.

Het gemak van huren

Een huurwoning geeft zekerheid en flexibiliteit. Je hebt geen onverwachte kosten aan groot onderhoud. Je hoeft niet te investeren in een nieuwe keuken of badkamer. En je woont in een duurzame woning, zonder daar zelf kosten voor te maken. Vaste maandlasten, lekker overzichtelijk dus! Het risico van waardevermindering, financiering en rentewijzigingen liggen bij de verhuurder. En gaat er eens iets stuk? Dan staan wij voor je klaar om het te repareren. Wil je graag flexibiliteit? Ook dan past huren goed bij jou. Je hebt een huurovereenkomst van minimaal 1 jaar, die daarna opzegbaar is per de eerste van de volgende maand + 1 maand opzegtermijn. Heb je nu een eigen woning en wil je zorgeloos wonen en meer genieten? Het vrijgekomen vermogen uit de verkoop van je woning geeft veel mogelijkheden. Een mooie reis, minder werken, vaker uit eten of van je hobby je werk maken? Hoe je je geld ook besteedt, in Plaza West woon je in een heerlijk appartement waar je ontspannen thuiskomt.