Status online verhuur

Er zijn nog appartementen beschikbaar, laat deze kans niet lopen! Je kunt direct inschrijven voor een appartement in Plaza West. Via de woningzoeker of het totaaloverzicht vind je het actuele aanbod. Er wordt doorlopend gematcht met de beschikbare woningen.

Bekijk het aanbod

Je droomwoning gevonden

De appartementen van Plaza West worden online verhuurd. Dat houdt in dat alle stappen in het verhuurproces digitaal plaatsvinden. Van de inschrijving tot de ondertekening, het gebeurt online in een veilige omgeving. Je hoeft er de deur niet voor uit en je kunt het doen wanneer het jou uitkomt. Handig!

Wat kun je verwachten tijdens het online verhuurproces? Hieronder lees je het stappenplan van inschrijving tot sleuteloverdracht.

Online inschrijven
Persoonlijk dossier
Matchen

Stappenplan van online verhuur

 1. Ter voorbereiding
 2. Controleer eerst of je aan de inkomensrichtlijnen en andere voorwaarden kunt voldoen. Dan noteer je jouw voorkeursappartementen. Via deze website kun je het aanbod van appartementen in Plaza West bekijken via het overzicht of de woningzoeker. Heb je het appartement gevonden dat bij jou past? Noteer dan het adres. Je kunt dit later tijdens je inschrijving doorgeven bij je woonvoorkeur. Je kunt hier meerdere voorkeuren doorgeven.
 1. 1. Start inschrijving

Bovenaan op de website een staat een ‘direct inschrijven’ button. Daarmee word je doorverwezen naar een online dossier, waarin de inschrijving zal plaatsvinden. Je maakt hier een login voor aan. Je kunt daarna in deze beveiligde omgeving je gegevens invullen en documenten uploaden. Heb je vragen tijdens je inschrijving? Neem dan contact op met TeamVerhuur.

   1. 2. Matchen

Indien je voldoet aan de inkomenseis én alle gevraagde documenten hebt geüpload, word je gematcht met de beschikbare woningen. Ook wordt er uiteraard rekening gehouden met de door jou ingevulde voorkeurswoningen. Er wordt gevraagd om persoonlijke documenten te uploaden in de veilige “Mijn-omgeving”. Welke documenten we van je vragen is afhankelijk van je persoonlijke situatie. Er is een aantal aandachtspunten bij het aanleveren van je documenten, op deze pagina lees je er meer over.

   1. 3. Dossier compleet maken

Indien je in aanmerking komt voor een appartement, vragen wij jou om je dossier compleet te maken. Teamverhuur staat klaar om je te helpen bij het uploaden van de juiste documenten. Er is een aantal aandachtspunten bij het aanleveren van je documenten, op deze pagina lees je er meer over.

   1. 4. Documenten controle

De documenten worden inhoudelijk beoordeeld door de vastgoedmanager MVGM. Jouw dossier wordt daarmee overgedragen, bij vragen over de status van je dossier kun je dan terecht bij MVGM. Je vindt de contactgegevens van MVGM hier.

5. Huurovereenkomst

Indien alle documenten akkoord zijn, ontvang je de huurovereenkomst. Nadat jij de huurovereenkomst digitaal hebt ondertekend, kan de vastgoedmanager deze ook digitaal ondertekenen. Dan is het officieel: jij bent de huurder van je droomwoning! Gefeliciteerd!