Aangenaam, dit is +Jack

In Plaza West woon je geheel onbezorgd. En dat komt niet alleen door de hoge kwaliteit van de appartementen, maar ook door de aanwezigheid van +Jack. Deze dienst zorgt ervoor dat er iemand aanwezig is om het gebouw schoon, heel en veilig te houden. +Jack is tijdens de eerste fase (eerste zes maanden) 40 uur per week aanwezig om gebouwrondes te lopen, werkzaamheden in uw woning te verrichten, gebouwstoringen te constateren en (indien mogelijk) te verhelpen. Na de eerste fase blijft +Jack 24 uur per week op Plaza West aanwezig.

+Jack is aanwezig van maandag tot en met vrijdag tussen 07:00 en 15:00. Als huurder ontvang je meer informatie over de contactgegevens van +Jack.

Lijstje ophangen? Ook dat doet +Jack

+Jack helpt bij kleine (onderhouds)werkzaamheden aan je woning. Hierbij kun je denken aan het ophangen van een plankje, lamp verwisselen of een gat boren voor het ophangen van een schilderij. Heb je hulp nodig bij het bijvullen van de vloerverwarming, een klemmende deur, of een filter dat vervangen moet worden? Ook dan staat +Jack voor je klaar.

Wat doet +Jack nog meer in Plaza West?

✚ Gebouwrondes lopen
✚ Ruimtes inspecteren
✚ Gebouwstoringen constateren, verhelpen en/of communiceren
✚ Reparatieverzoeken voor gemeenschappelijke ruimtes indienen, monitoren en nabellen
✚ Fungeren als aanspreekpunt voor de bewoners
✚ Toezicht houden op naleving van het huishoudelijk reglement
✚ Relaties met aanemers en onderhoudspartijen onderhouden
✚ Toezicht houden op werkzaamheden in het gebouw