Kom kijken in Plaza West!

Ter voorbereiding

Let op: een aantal appartementen in Plaza West worden inclusief vloer ter overname aangeboden. Het is niet mogelijk om deze appartementen te huren zonder de vloer over te nemen. Kom je voor een specifiek appartement naar de bezichtiging? Controleer dan of deze met of zonder vloer is en wat de prijs van de vloer is. Je vindt deze informatie op de detailpagina van jouw voorkeurswoning, of via het aanbod overzicht met de filter "Inclusief vloer ter overname". Staat er niks vermeld over de vloer op de detailpagina van de woning, dan wordt het appartement zonder vloer opgeleverd.

Waar moet ik zijn?

Leuk dat je interesse hebt om Plaza West te bezichtigen! Voor je navigatie kun je het Simsonsplein in Haarlem aanhouden. Je kunt vervolgens parkeren op de parkeerplaats van de Albert Heijn, dit is de eerste twee uur gratis. Vervolgens meld je je binnen jouw geboekte tijdsblok bij de MVGM vlag. Als je blok 5 gaat bezichtigen, vind je deze bij de centrale hal aan de Knoxstraat, tussen de Albert Heijn en de Aldi in. Bij bezichtiging van blok 1 of 6, kun je je melden bij de MVGM vlag bij de modelwoning van blok 1, huisnummer 213. We kijken er naar uit om je te zien!

Corona maatregelen

Om de bezichtiging soepel te laten verlopen geldt er een aantal aandachtspunten. Je mag met maximaal 2 personen komen bezichtigen, en neem allebei een mondkapje en ingevulde gezondheidscheck mee. Hieronder vind je een link om de gezondheidscheck te downloaden. Tijdens de bezichtiging mag je verschillende woningtypes en verdiepingen bekijken. Zo krijg je een goed beeld van de appartementen en het complex van jouw voorkeur.

Vergeet de gezondheidscheck niet!

Download, print en vul deze gezondheidscheck in en neem hem mee naar de bezichtiging.

Downloaden