Plaza West volledig verhuurd!

Alle appartementen in Plaza West zijn verhuurd. We wensen de nieuwe bewoners veel woonplezier toe!

Compleet appartement in een sfeervolle woonomgeving

Jouw fonkelnieuwe appartement in Plaza West is met recht een woning om mee te pronken. De moderne open Bribus keuken is een stralende blikvanger in je woonkamer. Je kookt hier dagelijks met moderne ATAG inbouwapparatuur, wel zo makkelijk! Ook de badkamer heeft een luxe uitstraling. Hier geniet je van een verfrissende douche. Of kies jij voor een royaal appartement met ligbad? Jouw nieuwe thuis, in een bruisend geheel. Plaza West bestaat namelijk uit drie gebouwen. Door de variatie in gevelkleur, sfeervolle binnentuinen en de groene invulling van de openbare buitenruimte ontstaat een fijne woonomgeving.

Zorgeloos wooncomfort + service

In Plaza West huur je zonder zorgen. Je appartement voldoet aan de nieuwste eisen qua duurzaamheid, en is daarmee volledig toekomstproof. De uitgebalanceerde combinatie van moderne verwarming en ventilatie zorgt voor een gezond woonklimaat in je appartement. Zo is je appartement in topconditie, en met extra service van +Jack blijft dat ook zo. +Jack zorgt er namelijk voor dat je veilig en comfortabel woont, in een goed onderhouden en schone woonomgeving. Schilderij ophangen of een lamp verwisselen? Ook dan staat +Jack voor je klaar. Zo houd jij meer tijd over voor leuke dingen!

Hoe ziet een appartement in Plaza West eruit?

Kijk mee met deze digitale rondleiding in Plaza West. Je ziet hier de drie verschillende modelwoningen, die volledig aangekleed en ingericht zijn.

Locatie
Ten westen van het centrum van Haarlem, op zo'n vijf minuten fietsen, ligt Plaza West. Met de voorzieningen in de buurt zit je goed, want op Plaza West vind je diverse winkels en supermarkten voor je dagelijkse boodschappen. Op 700 meter afstand ligt een basisschool, de huisarts zit om de hoek en je kunt je heerlijk uitleven in de speeltuin aan de overkant of de sportschool op Plaza West zelf. Ga je op pad? Er zijn diverse bushaltes vlakbij en het station van Haarlem ligt op slechts twee kilometer afstand. Via de N208 ben je ook met de auto snel weg, en heb je een goede verbinding naar Amsterdam. Ben je juist op zoek naar een momentje rust? Ga dan de andere kant op, want je woont hier vlakbij een prachtig duingebied met een Nationaal Park. Herten spotten, paardrijden of genieten van een riante picknick. En met een elektrische fiets ben je zelfs zo op het strand!