Volledig verhuurd!

De woningen van Park Centraal Tilburg zijn allemaal verhuurd. We wensen alle huurders een fantastische tijd toe in hun nieuwe woning!

Heerlijk wonen in Tilburg

In de stad wonen maar tegelijkertijd genieten van een groene omgeving? Het kan in Park Centraal. De Tilburgse wijk dankt zijn naam aan het park dat dwars erdoorheen loopt. Alle woningen liggen dus letterlijk bij het park om de hoek. Spelen, wandelen, zonnen in het gras of een boek lezen aan het water, het kan er allemaal. De woningen zelf zijn hoogwaardig afgewerkt en hebben allemaal een woonkamer met open keuken, 3 slaapkamers, complete badkamer en een open zolderverdieping. Helemaal klaar om er jaren zorgeloos te wonen. Dat is het voordeel van huren in Park Centraal!
6 Eengezinswoningen
in blok 28
Eigen tuin
met berging
Moderne complete
keuken
Oplevering verwacht in Q2 2021
Badkamer met ligbad
of inloopdouche
Energielabel A+
Locatie
In Park Centraal woon je in de stad en geniet je tegelijkertijd van een rustige, groene omgeving. Met het park letterlijk om de hoek is er in de wijk volop ruimte om te spelen, wandelen, zonnen in het gras of een boek te lezen aan het water. Ten westen van de wijk liggen uitgestrekte weilanden met grazende koeien, doorsneden door sloten. Je dagelijkste voorzieningen vind je in Reeshof, het stadsdeel waar Park Centraal onderdeel van uitmaakt. Winkelcentrum Heyhoef ligt op fietsafstand, en verspreid over het stadsdeel kun je terecht bij leuke winkeltjes, een huisartsenpraktijk, basisschool OBS Koolhoven en voetbalvereniging TSV Gudok. Het Beatrix College ligt aan de andere kant van Reeswijk. Door de ligging dichtbij de randweg Burgemeester Letschertweg (N260) en de A58 ben je snel onderweg. Vanaf de parkeerplaats rij je in 20 minuten naar Breda en 40 minuten naar Eindhoven. Lekker centraal dus! Met de fiets sta je zo in de binnenstad van Tilburg of op het NS-station Tilburg Reeswijk.