227 Studio's
€825,- p/m
Ca. 41-78 m²

Omarm het full-service wonen

Jouw leven is een totaalconcept. Met blurry lines. Dat vraagt om One space: een full-service woonoplossing die volledig aansluit bij jouw ritme van de dag. Want voor jou geen negen-tot-vijf dag op kantoor. Jouw ochtend begint misschien wel met een goed kopje koffie en het lezen van je werkmail. Wonen en werken vallen naadloos samen. Werken wordt ontmoeten en netwerken op een flexibele werkplek. Ontmoeten leidt spontaan tot sporten in de fitness. Je buurman is je sportmaatje en je collega is je buurman. Dat kan allemaal in One Space, het woonconcept dat net zo veelzijdig is als jij. Huur hier jouw eigen studio vlakbij het centrum van Delft, volledig voorzien van alles wat je nodig hebt. De studio's zijn tussen de 41 en 78 vierkante meter groot en hebben een complete keuken met apparatuur en badkamer. In het complex vind je daarnaast werkplekken, een fitness, laundryroom, gameroom, grote lobby en binnentuin. Daarnaast kun je gebruik maken van de 10 deelfietsen en 10 volledig elektrische deelauto's.

Blijf op de hoogte, schrijf je nu in voor de nieuwsbrief!


    [wpgdprc "Wanneer je dit formulier gebruikt, ga je akkoord met de opslag en verwerking van jouw gegevens door deze website. We gebruiken je gegevens alleen om je op de hoogte te houden over dit project middels onze nieuwsbrief."]


    Embrace life in Delft
    One Space komt te staan aan de Pierre van Hauwelaan (voormalig Martinus Nijhofflaan) in Delft. De wijk is de afgelopen jaren flink vernieuwd en heeft een moderne urban uitstraling gekregen. Qua voorzieningen zit je ook goed: op vijf minuten lopen vind je een winkelcentrum waar je terecht kunt voor al je dagelijkse boodschappen. Het mooie centrum van Delft, de TU Delft en het ziekenhuis zijn maximaal 10 minuten op de fiets. Stap dus op een van de 10 deelfietsen of je eigen fiets en je bent er zo. Ook met het openbaar vervoer zijn de reismogelijkheden uitgebreid. Binnen 2 minuten lopen vind je al een tramhalte, en vanuit daar reis je in 8 minuten naar Delft Centraal. Een goed startpunt als je in Rotterdam of Den Haag moet zijn. Heb je meer flexibiliteit nodig of wil je eens wat verder reizen? Een eigen auto heb je niet nodig. One Space biedt 10 namelijk volledige elektrische deelauto's.

    Stay fit

    Met een fitness op de eerste verdieping is fit blijven makkelijker dan ooit. Een natuurlijk onderdeel van je dag. Net zoals je werk, gezellige etentjes met vrienden in de gezamenlijke lobby of een game meetup in de gameroom. Zo zorgeloos is het om te wonen in One Space. Je maakt je niet druk over files, reistijden of op tijd thuis zijn voor het eten. Werken tot je deadline is gehaald, sporten wanneer het jou uitkomt en je was ophalen uit de laundry op de terugweg. Met een huurstudio in One Space houd jij energie en tijd over voor de dingen die er echt toe doen. Je hebt geen slapeloze nachten over hypotheken, onderhoud of reparaties. Is er iets kapot? Dan kun je terecht bij de servicemanager. Een fitness abonnement, een leaseauto en een gehuurde werkplek heb je niet meer nodig. Je hebt het namelijk allemaal in One Space.