Klaasje Zevenster - een veelzijdig woonproject

Op de locatie van het oude verzorgingstehuis van Brentano komt een geheel nieuw woonproject tot stand. In totaal omvat Klaasje Zevenster 8 gebouwen, waarvan er drie binnen Klaasje Zevenster – fase 2 vallen. De luxe appartementen in deze drie gebouwen worden via deze website verhuurd. Binnen het projectgebied is daarnaast de ruimte voor voorzieningen zoals een kapper, een restaurant en een thuiszorg punt van zorginstelling Brentano. Tussen de diverse gebouwen is ruimte voor groen in de vorm van binnentuinen, waardoor een spontane ontmoeting met een buurtgenoot of een fijne wandeling binnen handbereik ligt. Zo ontstaat er een complete en veelzijdige woonervaring, die meebeweegt met uw woonwensen. Nu en in de toekomst.

Op de situatieschets hieronder ziet u de drie gebouwen en de directe omgeving. Klik op het bolletje om meer te weten te komen over het gebouw.

AGAAT
Hier komen 29 appartementen beschikbaar op 5 verdiepingen. De appartementen zijn tussen de 72 en 125 m² groot en u hebt de keuze uit 2 of 3 slaapkamers.

WONINGZOEKER ➤
h
AVENTURIJN
In Aventurijn vindt u 20 luxe appartementen verdeeld over 4 verdiepingen. Bijna alle appartementen zijn driekamerappartementen, er is er één tweekamerappartement bij. De appartementen zijn tussen de 64 en 86 vierkante meter groot, met daarbij een balkon tussen 8 en 10 m² of een ruim terras van tussen de 22 en 46 m².

WONINGZOEKER ➤
h
ROBIJN
Deze woontoren van 7 verdiepingen biedt een grote diversiteit aan appartementen, van tweekamer tot vierkamerappartmenten met balkon of (dak)terras. In totaal biedt Robijn de ruimte aan 40 appartementen. Hier is ook een aanbod van extra luxe appartementen te vinden met onder meer het comfort van een ligbad en/of een tweede badkamer.

WONINGZOEKER ➤
h
BRENTANO
Dit is verpleeghuis Klaasje Zevenster van zorginstelling Brentano. Brentano biedt ook verschillende diensten thuis, waaronder thuiszorg.

MEER INFORMATIE ➤
h
Restaurant BijKlaasje
Heerlijk eten, ontmoeten en genieten in een gezellige ambiance? Dan kunt u lunchen of dineren in restaurant BijKlaasje. Het restaurant ligt naast de 3 gebouwen Klaasje Zevenster.

MEER INFORMATIE ➤
h

Duurzaam wonen

Uw nieuwe appartement in Klaasje Zevenster is gebouwd met extra aandacht voor duurzaamheid. Dit wordt bekroond met energielabel A, waardoor u kunt genieten van een comfortabel woonklimaat en lagere energielasten. De appartementen zijn voor de verwarming aangesloten op de stadsverwarming. Door een goede samenwerking tussen de vloerverwarming, het warmte terugwinningssysteem (WTW) en een gebalanceerde ventilatie ontstaat er een fijne temperatuur en goede luchtkwaliteit in de woning. In de badkamer is een infraroodpaneel aangebracht aan het plafond om de ruimte op temperatuur te houden. Deze manier van verwarmen is niet alleen erg energiezuinig, maar neemt ook minder ruimte in dan een handdoekenradiator aan de wand. Omdat u kookt op een inductiefornuis, is er geen aansluiting meer nodig op het gas. Hiermee draagt u bij aan een vermindering van het verbruik van fossiele brandstoffen en woont u in een toekomstbestendige woning.

Het gemak van huren

Een huurwoning geeft zekerheid en flexibiliteit. U hebt geen onverwachte kosten aan groot onderhoud. U hoeft niet te investeren in een nieuwe keuken of badkamer. En u woont in een duurzame woning met moderne verwarmingsoplossingen zonder daar zelf kosten voor te maken. Vaste maandlasten, waardoor het lekker overzichtelijk blijft. Het risico van waardevermindering, financiering en rentewijzigingen liggen bij de verhuurder. En gaat er eens iets stuk? Dan staan wij voor u klaar om het te repareren. Wilt u graag flexibiliteit? Ook dan past huren goed bij u. U hebt een huurovereenkomst van minimaal 1 jaar, die daarna opzegbaar is per de eerste van de volgende maand + 1 maand opzegtermijn. Hebt u nu een eigen woning en wilt u zorgeloos wonen en meer genieten? Het vrijgekomen vermogen uit de verkoop van uw woning geeft veel mogelijkheden. Een mooie reis, minder werken, vaker uit eten of van uw hobby uw werk maken? Hoe u uw geld ook besteedt, in Klaasje Zevenster woont u in een modern appartement met een hoog wooncomfort.