Bezichtiging plannen?

Extra bezichtiging op woensdag 20 oktober van 10:00-12:00.
Op donderdagen van 9:00 tot 16:00 is er een verhuurmedewerker van MVGM aanwezig in de modelwoning van Klaasje Zevenster. U bent welkom om op afspraak de woning te komen bezichtigen.
Maak direct een afspraak!

Waarom kiezen voor Klaasje Zevenster?

Wonen in een luxe appartement in Klaasje Zevenster biedt veel voordelen. De zorgeloosheid van huren, geen groot onderhoud aan de woning, het comfort van een vloerverwarming, om er maar een paar op te noemen! Bent u benieuwd wat de redenen zijn van twee toekomstige bewoners van Klaasje Zevenster? Wij vroegen het in een openhartig gesprek met Wil en Simon de Boer. U kunt het hele interview nu lezen op onze website.
Lees het interview

Huren in Klaasje Zevenster

Comfortabel en luxe wonen, dat kan in Klaasje Zevenster. In totaal komen er 89 appartementen verdeeld over 3 gebouwen beschikbaar voor verhuur. De appartementen hebben een woonoppervlak vanaf 64 tot en met 129 m2. U hebt de keuze uit diverse indelingen, van compact en overzichtelijk met 1 slaapkamer, tot ruimtelijk en royaal met 3 slaapkamers, twee badkamers en een (dak)terras. U kookt in een moderne smaakvolle keuken, compleet met Siemens inbouwapparatuur en een ATAG afzuigkap. Daarnaast is er een comfortabele badkamer met een tweede toilet, welke vanuit de slaapkamer direct te bereiken is. Er zijn ook enkele appartementen met een ligbad en/of tweede badkamer beschikbaar. Elk appartement heeft een heerlijke buitenruimte in de vorm van een balkon en/of (dak) terras, en een parkeerplaats in de ondergrondse parkeergarage. Zo woont u in een autoluwe groen omgeving, in een duurzaam appartement met alles bij de hand. De woningen zijn opgeleverd en daarmee per direct beschikbaar!

Schrijf u in voor de nieuwsbrief!

Bevestig uw inschrijving via de uitnodiging die u in uw inbox ontvangt. Hebt u na een paar minuten niks ontvangen? Controleer dan uw spam folder.


    [wpgdprc "Ik ga akkoord met verwerking en opslag van mijn gegevens."]

    Locatie
    Wonen in een luxe huurappartement, nabij voorzieningen? Dat kan vanaf eind 1e kwartaal 2021 in deze hoogwaardig afgewerkte appartementen van Klaasje Zevenster fase 2.

    Klaasje Zevenster ligt op een bijzondere plek. Een rustige groene buurt, dichtbij voorzieningen zoals winkelcentrum Bankras en stadshart Amstelveen. Ook liggen het restaurant Klaasje Zevenster en het verpleeghuis Brentano op loopafstand van het project.
    Meer over de ligging