Knus en compact wonen in High Park - Woningtype S

De appartementen in de categorie S zijn heerlijk compact en overzichtelijk. Deze tweekamerappartementen zijn tussen de 47 en 53 m² groot met daarbij een eigen balkon op het oosten of westen van circa 5 m². Je woont hier zorgeloos met een moderne open keuken in de woonkamer en een prachtige badkamer met heerlijke douche. De keuken is voorzien van lichtgrijze kastdeuren en een mat zwart kunststof werkblad, aangevuld met inbouwapparatuur. Zo kook je op een inductiekookplaat met afzuigkap, heb je een koelkast met vriesvak en een combi-oven. In totaal komen er 63 appartementen met woningtype S beschikbaar.

De appartementen met woningtype S hebben een gereguleerde huurprijs. Lees meer over de voorwaarden en of je voorrang krijgt bij de toewijzing op deze pagina.

63 appartementen
Woningtype S
Tussen 47 en 53 m²
met 2 kamers
Met eigen balkon
van circa 5 m²
Plafond van 3,7m hoog
met industriële look
Stijlvolle badkamer
met comfortabele douche
Moderne open keuken
met apparatuur

Opleveringsniveau en kwaliteit

De appartementen van High Park worden gebouwd met aandacht voor details en een hoog afwerkingsniveau. Je bent vast erg nieuwsgierig hoe dit er uit komt te zien! Maar wegens veiligheidsrichtlijnen op de bouw is het niet mogelijk om zomaar even langs te komen. Om je toch een goed beeld te geven hoe de appartementen er, na aankleding en inrichting, uit kunnen zien, vind je op deze pagina's impressie beelden. Hierin nemen we je mee in jouw nieuwe appartement. Houd er rekening mee dat het gaat om impressies, en dat er dus kleine afwijkingen kunnen zijn. De details over de afwerking vind je terug in de veelgestelde vragen. Als huurder leg je zelf een vloer in je appartement, wanden mag je schilderen of behangen. Als je gaat verhuizen, moet je het appartement weer in de oorspronkelijke staat achterlaten.
Naar de veelgestelde vragen