Arnhem: fashionista paradise

Arnhem, een charmante stad vlakbij Nationaal Park De Hoge Veluwe. Waar fashion studenten, het modekwartier en de nabijheid van de natuur mede de sfeer bepalen. Daar vind je High Park. Aan de Velperweg, bij de kruising met de Hoflaan om precies te zijn. Het iconische gebouw is eigenlijk niet te missen, met zijn enorme omvang en hoogte relatief aan de omringende bebouwing. High Park ligt tussen we wijken Klarendal en Molenbeke in. Klarendal heeft zich de afgelopen jaren ontwikkeld tot een hippe wijk, met leuke concept stores op het gebied van kunst, fashion and interieur. High Park, met de iconische status, urban appartementen en het bijbehorende landschapspark zal hierop mooie aanvulling zijn.

Bereikbaarheid en vervoer

Handig, de bushalte voor de deur! Zo ben je rechtstreeks verbonden met het Centraal Station van Arnhem. Maar ook Station Arnhem Presikhaaf en Station Arnhem Velperpoort liggen op nog geen kilometer afstand van jouw appartement. Met de trein reizen was nog nooit zo makkelijk! Met de fiets kom je al een heel eind, want het centrum van Arnhem ligt op slechts 5 minuten fietsen. Dagelijkse voorzieningen zoals de supermarkt, sportvoorzieningen en scholen vind je allemaal in de directe omgeving. Of zelfs in je eigen gebouw! High Park ligt vlakbij de uitvalswegen N255, A12 en A50, zodat je ook met de auto makkelijk op weg kunt. In de ondergrondse parkeergarage van High Park zijn 122 parkeerplaatsen beschikbaar voor verhuur. Handig voor als je weer thuiskomt.

Arnhemse allure

Arnhem heeft een bijzonder eigen karakter. Kunstzinnigheid en weelderig groen ontmoeten elkaar. En dat levert een stad op waar veel te beleven valt. Shopaholics kunnen zich uitleven in de Koningstraat, de 7 straatjes en het Modekwartier. Dorstig en hongerig van het winkelen kun je terecht bij gezellige terrasjes een versnapering. Voor de toeristen in eigen woonplaats heeft Arnhem een aantal publiekstrekkers in petto. Wat dacht je van Burgers' Zoo, met ook veel overdekt dierenplezier, zodat het ook op regenachtige dagen een fantastische dag wordt. Dieren kijken in het wild kan natuurlijk ook, want je woont hier vlakbij de Veluwe. Een prachtig natuurgebied waar je de Veluwse Big Five kunt spotten met een boswachter. Een bijzondere ervaring, waarbij je bijvoorbeeld edelherten, zwijnen en zelfs vossen kunt zien!

Situatietekening High Park

Op de tekening hieronder zie je hoe het gebouw is gesitueerd in de directe omgeving. Scroll je nog een stukje verder, dan zie je de ligging weergegeven op Google Maps.