Even binnenkijken

Op de bouw kun je niet even binnengluren. Maar wees gerust, deze artist impressions geven je een goed beeld van hoe de woning er uit kan zien nadat hij volledig is aangekleed en ingericht. Houd er wel rekening mee dat het gaat om impressies, het zijn geen foto's. Er kunnen dus afwijkingen zijn en er kunnen geen rechten aan worden ontleend. De woning wordt opgeleverd met behang in een neutrale kleur op de wanden in de woonkamer en slaapkamers, het toilet en de badkamer zijn betegeld. Het plafond geeft het appartement een heel eigen sfeer, de industriƫle betonlook is een eerbetoon aan het kantoorverleden van het gebouw. Je mag als huurder zelf een vloer leggen en indien gewenst de wanden behangen of schilderen. Mocht je High Park verlaten, moet je het appartement weer in de originele staat terugbrengen.

Make an entrance

Hier kom je binnen. Letterlijk. Want de centrale entree van High Park heeft de allure van een hotel lobby. Wat een spectaculair gezicht! De prachtige lichtstraat geeft je een doorkijkje naar boven en voorziet de entree van veel daglicht, wat zorgt voor een ruimtelijke en frisse uitstraling. In de entree vind je de doorgang naar de liften en de trap.

Een origineel Arnhems uitzicht

Er zijn woningen beschikbaar in diverse afmetingen en indelingen. Maar allemaal hebben ze zo'n prachtig hoog plafond en bijbehorende raampartijen. Wat een licht! En dan hebben we het nog niet over het uitzicht gehad. Een prachtig panorama over Arnhem verschijnt iedere ochtend zo voor jouw raam. Daar kan geen schilderij tegenop. De appartementen hebben een moderne open keuken, de precies opstelling van de keuken varieert per woningtype en is terug te vinden op de plattegronden zodra deze beschikbaar zijn. De keuken is voorzien van ATAG inbouwapparatuur.

Goede nachtrust

In zo'n heerlijk appartement is het fijn slapen. Je hebt de keuze uit 1, 2 of 3 slaapkamers. Van overzichtelijk en efficient tot de ruimte voor het hele gezin. Of voor voor je king-size bed, en nog een extra inloopkast voor al die Arnhemse designer outfits. Een thuiskantoor, persoonlijke yoga studio of hobbyruimte. Dat is helemaal aan jou. In ieder geval geniet je overal van een fantastische lichtinval door de grote ramen. En dat is niet alleen fijn slapen, maar ook heel fijn wakker worden.

Een make-over

Niet alleen van binnen heeft het kantoorgebouw een geheel nieuwe look gekregen. Ook de buitenkant is verfraaid. Een nieuwe gevel, toevoeging van balkons en natuurlijk het prachtig ontworpen landschapspark. Dit zorgt voor een mooi totaalplaatje, een imposant gebouw dat een knusse woonervaring biedt. De vorm van het gebouw is opvallend, en de grote hoeveelheid glas in de gevels ook. De hoogte van de verdiepingen is een verdienste van de vroegere kantoorfunctie van dit gebouw, en vind je niet snel terug in nieuwbouwappartementen. Dat maakt wonen in High Park een unieke kans om te wonen in een bijzonder huurappartement, zowel van binnen als buiten een streling voor het oog.