HIGH PARK VOLLEDIG VERHUURD

Alle appartementen van High Park zijn verhuurd. We wensen de nieuwe bewoners veel woonplezier toe in hun nieuwe woning!

Living with a view

In High Park vind je geen standaard appartementen, maar woon je op hoger niveau. Letterlijk en figuurlijk! Het industrieel ogende plafond met betonlook is namelijk maar liefst 3,7 meter hoog. Daarbij is je appartement voorzien van grote ramen, waardoor je kunt genieten van heerlijk veel lichtinval en het prachtige uitzicht. De directe omgeving van je appartementencomplex is groen en heeft een parkachtige uitstraling. Zo snap je ook meteen waar de naam High Park vandaan komt. In totaal zijn er 203 duurzame appartementen verhuurd, variërend tussen de 45 en 130 vierkante meter groot, verdeeld over 2 tot 4 kamers.
VOLLEDIG VERHUURD
122 PARKEERPLAATSEN
FANTASTISCH UITZICHT
PLAFONDHOOGTE VAN
3.7 METER
COMPLETE KELLER KEUKEN
MET ATAG APPARATUUR
COMFORTABELE BADKAMER
Big spender of Big five?
Van kunst in de spotlight tot the big five van de Veluwe spotten: Arnhem heeft het. High Park staat aan de rand van Klarendal, een eigenzinnige en hippe wijk. Hier vind je ook het creatieve modekwartier, waar je als fashionista of kunstliefhebber je hart kunt ophalen. Met het charmante centrum van Arnhem op slechts 5 minuten fietsen, dagelijkse voorzieningen in de directe omgeving en de Hoge Veluwe als spreekwoordelijke achtertuin, hoef je eigenlijk nooit ver weg om te genieten. En is dat wel nodig, dan kun je zowel met de auto als met het openbaar vervoer snel uit de voeten. Er is een bushalte voor de deur met een rechtstreekse verbinding naar Centraal Station Arnhem, en nog twee andere treinstations liggen op minder dan 1 kilometer afstand. Uitvalswegen N225, A12 en A50 zijn goed bereikbaar.

Metamorfose

High Park is onderdeel van een grotere gebiedsontwikkeling, die in totaal drie gebouwen omvat. In het grootste gebouw, ook wel het kruisgebouw genaamd door de kruisvormige architectuur, vind je straks de appartementen van High Park. Dit gebouw heeft al een eigen historie: voorheen deed het dienst als kantoorgebouw van ING. Na een spectaculaire metamorfose ontstaat er een woonomgeving waarin industrieel en natuur elkaar vinden. Om het gebouw heen wordt namelijk een landschapspark aangelegd. De parkeergarage die deels onder het Oostgebouw is gelegen maakt het mogelijk om dit park autovrij te houden. Zo ontstaat er een heerlijke woonsfeer en een nog mooier uitzicht. En loop je naar binnen, dan beland je in een prachtige centrale lobby. Dat is het luxe gevoel van thuiskomen in High Park.