De Buurt volledig verhuurd!

Alle appartementen en maisonnettes in De Buurt zijn inmiddels verhuurd. Gefeliciteerd aan alle nieuwe Buurtgenoten! We wensen je veel woonplezier toe in je nieuwe woning!

Birim -volledig verhuurd
Bario - volledig verhuurd
Tussen de 40 en 120 m²
222 Parkeerplaatsen
Duurzaam wonen met
energielabel A++
Complete keuken
met inbouwapparatuur
Comfortabele badkamer

Je voelt je lekker in DeBuurt

Hier zijn in totaal 231 huurwoningen van 40 m² tot 120 m² van middeldure huur verhuurd. Deze woningen zijn ontwikkeld voor een brede doelgroep. Van starters op de woningmarkt tot senioren met en zonder zorgbehoefte. De huurappartementen liggen in drie gebouwen, die samen DeBuurt vormen. In het middelste gebouw, Birim, is een unieke ontmoetingsplek voor mensen uit de wijk en Utrecht. Op deze centrale plek ontmoet je elkaar door kennis te maken met kunst en cultuur en ook bij één van de horecagelegenheden of events die hier zullen plaatsvinden. Startende, creatieve, culturele ondernemers krijgen in deze ontmoetingsplek van in totaal circa 1.400 m² de ruimte om hun talent of onderneming verder te ontwikkelen of om een horecagelegenheid te starten. Alle appartementen in Birim en Bario zijn inmiddels verhuurd.
BIRIM - VERHUURD
- 24 zorgappartementen
- 64 appartementen - verhuur via deze website
- 30 tweekamerappartementen
BARIO - VERHUURD
- 112 appartementen
- Tweekamer- en driekamerappartementen & maisonettes
Unieke woonplek
Aan de rand van Overvecht, aan de Brailledreef, is een uniek project ontwikkeld voor gezond stedelijk wonen, werken én leven met de naam DeBuurt. DeBuurt is een unieke woonplek op de grens tussen Overvecht en de stad. Het is gezellig wonen in DeBuurt. Er is alle ruimte om elkaar te ontmoeten. Wij geloven dat mensen sámen van de buurt DeBuurt maken. Dat samen-gevoel vinden we belangrijk. Daarom draait het in DeBuurt om ontmoeten, verbinden, elkaar leren kennen.

Relaxed in DeBuurt

Hou je van winkelen, wandelen, bewegen? Mooi, want je vindt alles in DeBuurt. Winkels, groen, sportfaciliteiten, horeca en cultuur. Middenin alle levendigheid is DeBuurt een plek waar je ook rust vindt. Wandel door de groene binnentuinen of plof op een bankje onder een boom. Gezond stedelijk leven – dat is wat DeBuurt wil bieden.