Uw droomwoning gevonden

De appartementen van Burano worden online verhuurd. Dat houdt in dat alle stappen in het verhuurproces digitaal plaatsvinden. Van de inschrijving tot de ondertekening, het gebeurt online in een beveiligde omgeving. U hoeft er de deur niet voor uit en kunt het doen wanneer het u uitkomt. Handig!

Wat kunt u verwachten tijdens het online verhuurproces? Hieronder leest u het stappenplan van inschrijving tot sleuteloverdracht. Voordat u aan de inschrijving begint, is het goed om te bekijken of u aan de inkomensrichtlijnen en andere huurvoorwaarden kunt voldoen. U leest er meer over op deze pagina.

Online inschrijven
Persoonlijk dossier
Matchen

Het stappenplan van de online verhuur

  1. 1. Vind uw droomwoning

Op deze website vindt u het actuele aanbod van Burano. Via de woningzoeker of het totaaloverzicht kunt u het appartement van uw voorkeur vinden. Noteer de adressen, zodat u dit bij de hand hebt tijdens het invullen van uw woningvoorkeur bij de inschrijving. Om een goed beeld te krijgen van Burano, nodigen we u van harte uit om langs te komen in het informatie centrum en de modelwoning. U kunt hier op afspraak terecht. Neem contact op met de verhuurmakelaar voor het inplannen van een afspraak.

2. Controleer of u aan de voorwaarden voldoet

Om in aanmerking te komen voor een appartement of penthouse in Burano is het belangrijk dat u aan de inkomensrichtlijnen en andere voorwaarden voldoet. U vindt meer informatie over de voorwaarden op deze pagina. Om teleurstelling tijdens de inschrijving te voorkomen kunt u alvast berekenen of u aan de richtlijnen kunt voldoen.

3. Start inschrijving

Bovenaan op de website vindt u de inschrijfbutton. Via deze button kunt u starten met het aanmaken van uw persoonlijke dossier. Hiervoor wordt u naar een beveiligde omgeving geleid waarin u een persoonlijke login aanmaakt. Hier kunt u vervolgens uw gegevens en woningvoorkeur invullen, en de gevraagde documenten uploaden.

      1. 4. Matchen
      2. Op basis van uw gegevens kijken we of u in aanmerking kunt komen voor een van uw voorkeursgegevens. Indien u in aanmerking komt voor een appartement, ontvangt u per mail bericht. U kunt de voorlopige toewijzing accepteren in uw dossier. De woning is dan niet meer beschikbaar voor andere kandidaten. U gaat dan verder in het verhuurproces voor die woning. Meer informatie hierover ontvangt u in een van de e-mails die volgt na inschrijving.
    1. 5. Documenten controle

De documenten worden inhoudelijk beoordeeld door de vastgoedmanager. Hiervoor kan contact opgenomen worden met uw werkgever en wordt er een credit check uitgevoerd. Naast de BKR Credit Check kunnen ook een PEP- en/of Sanctietoets onderdeel uitmaken van de procedure. Indien alles akkoord is, wordt de woning definitief aan u toegewezen en ontvangt u de huurovereenkomst. Nadat u de huurovereenkomst digitaal hebt ondertekend, kan de vastgoedmanager deze ook digitaal ondertekenen. Dan is het officieel: u bent de huurder van uw droomwoning! Gefeliciteerd!

6. Sleuteloverdracht en ID controle

Met de vastgoedmanager maakt u een afspraak voor de sleuteloverdracht. Tijdens de sleuteloverdracht wordt uw identiteitsbewijs gecontroleerd met speciale software. Zorg er dus voor dat u een geldig identiteitskaart of paspoort meeneemt, een rijbewijs wordt niet gezien als een geldig legitimatiemiddel.