Huur een modern appartement in Casa Blu

Casa Blu is een mooi appartementencomplex van 6 verdiepingen. Hier heb je de keuze uit een compact en overzichtelijk tweekamerappartement, of een flexibel driekamerappartement. Want met een extra slaapkamer beweegt het appartement eenvoudig mee met veranderende woonwensen. Een thuiskantoor voor ergonomisch en effectief thuiswerken? Of is er misschien een kleine op komst en richt je een schattige babykamer in? Misschien heb je wel een grote garderobe en schoenencollectie, en richt je liever een moderne inloopkast in. De keus is aan jou!

Direct naar het aanbod

Compleet met keuken en badkamer

In Casa Blu huur je een modern appartement met een hoog opleverniveau. Zo maak jij voortaan je ontbijt een een prachtige open Bribus keuken. Met witte kasten en een antraciet/zwart composiet stenen aanrechtblad ontstaat er een tijdloze uitstraling die past bij jouw interieur. Praktisch is de keuken ook, hij is namelijk voorzien van ATAG inbouwapparatuur zoals een inductiekookplaat, afzuigkap, koel-/vriescombinatie, combi-oven en een vaatwasser. Ook in de badkamer zie je de aandacht voor kwaliteit terug. De vloer is betegeld met zwarte vloertegels, de wanden met witte wandtegels tot aan het plafond. Onder de verfrissende douche begin je de dag goed, of spoel je een lange werkdag van je af.
Direct naar het aanbod

Duurzaam en met lagere energielasten

De appartementen in Casa Blu zijn toekomstproof en energiezuinig. Er is geen gasaansluiting meer nodig, koken doe je op een inductiekookplaat en voor het verwarmen van het appartement is een WKO systeem geïnstalleerd. Zo woon je dus in een appartement met een comfortabele en stabiele temperatuur, zowel in de zomer als in de winter. En omdat een warmtepomp een energiezuinige manier verwarmen en koelen is, heb je aanzienlijke lagere energielasten. Dat voordeel komt iedere maand terug!