Casa Azzurro: comfortabel wonen, nu en in de toekomst

Modern wonen op loopafstand van het centrum van Zaandam, in een appartement dat ontworpen is voor maximaal wooncomfort. Dat is wonen in een huurappartement in Casa Azzurro! Dit appartementencomplex van 7 verdiepingen is uitermate geschikt voor wonen met zorg. De woningen worden drempelvrij opgeleverd en is er, indien nodig, de mogelijkheid om gebruik te maken van diensten van zorgaanbieders in uw eigen woning. Op de begane grond zal De Zorgcirkel zich vestigen, en een diversiteit aan diensten bieden zoals verzorging, verpleging en begeleiding in de thuissituatie. Er is ook gedacht aan gezelligheid en verbinding. Want op de begane grond wordt ook een gemeenschappelijke huiskamer gerealiseerd waar u als bewoner de ruimte heeft om buren te ontmoeten of activiteiten te organiseren. Even de deur uit, binnen de veiligheid van uw eigen omgeving!

Direct naar het aanbod

Veilig en toekomstgericht

De appartementen in Casa Azzurro zijn comfortabel en luxe. Zo kookt u onbezorgd in de moderne open keuken, compleet met ATAG inbouwapparatuur. U heeft de beschikking over een inductiekookplaat met afzuigkap, een koel-/vriescombinatie, combi-oven en een vaatwasser. Met een inductiekookplaat kookt u duurzaam en veilig, een fijne gedachte! Ook is het appartement uiteraard voorzien van een prachtig afgewerkte badkamer met comfortabele douche en een wastafel met planchet en spiegel. De vloer is voorzien van zwarte vloertegels, de wanden zijn tot aan het plafond betegeld met witte wandtegels. Deze stijlvolle combinatie treft u ook in het apart toilet. Bij uw appartement heeft u een eigen buitenruimte in de vorm van een loggia, balkon of dakterras. Een fijne plek voor een heerlijke kop koffie en een goed boek.

Groen wonen met ruimte voor ontmoeting

Het ontwerp van Burano omvat een prachtige binnentuin. Als bewoner van Casa Azzurro wandelt u over de uitnodigende paden, die met speelse bestrating een streling voor het oog zijn. Rust even uit op een bankje, en maak een praatje met een buurtgenoot. De beplanting zal uitgroeien tot een weelderig groen geheel, waardoor u niet alleen geniet van een mooi uitzicht vanuit uw appartement maar ook van een fijne woonomgeving. Maar ook figuurlijk woont u groen in Casa Azzurro. Uw appartement wordt namelijk verwarmd middels een WKO installatie. En koken doet u op een veilige en gebruiksvriendelijke inductiekookplaat. Hierdoor is er geen gasaansluiting meer nodig en heeft u een zeer energiezuinig systeem voor het verwarmen van uw appartement. Dat merkt u aan de comfortabele temperatuur, in de winter én in de zomer. Maar dat ziet u ook terug in lagere energielasten, iedere maand weer!