Modern wonen met lagere energielasten

Een energiezuinige en moderne woning huren op loopafstand van het centrum van Zaandam? Dat kan in Burano! Het project bestaat uit drie gebouwen: Casa Azzurro, Casa Blu en Casa Verde. Zo ontstaat er een breed aanbod aan appartementen. Kies voor een knus tweekamerappartement bijvoorbeeld. Perfect voor starters op zoek naar een fijn appartement om te gaan samenwonen. Of een flexibel driekamerappartement, waarbij de extra slaapkamer kan dienen als thuiskantoor, kinderkamer of inloopkast. Nog meer ruimte nodig? Dan is een appartement met vier kamers de perfecte keuze. Of u nu gaat voor een prachtig uitzicht, of voor goede bereikbaarheid op de begane grond, in Burano vindt u altijd een appartement dat bij u past. Ook als er (in de toekomst) wellicht zorg nodig is. Één van de drie gebouwen, Casa Azzurro, is hier speciaal voor ingericht. De appartementen zijn levensloopbestendig. En met aanbieder De zorgcirkel op de begane grond, is zorg letterlijk heel dichtbij. Alle appartementen worden voorzien van een luxe keuken, comfortabele badkamer, ruim balkon, loggia of dakterras én toegang tot de groene binnentuin.
Appartementen en penthouses
2, 3 of 4 kamers
Huurprijzen vanaf
€ 950,- per maand
Per direct beschikbaar
Energiezuinige appartementen
met lage energielasten
Compleet ingerichte binnentuin
Goede bereikbaarheid
in 30 min op Amsterdam CS

Schrijf je nu in voor de nieuwsbrief!


    Ik ga akkoord met de opslag en verwerking van mijn gegevens. We gebruiken je gegevens alleen om je op de hoogte te houden middels onze nieuwsbrief.

    Je ontvangt een uitnodiging in je inbox om de inschrijving te bevestigen. Daarna is de inschrijving voor de nieuwsbrief definitief.
    Wonen op loopafstand van centrum Zaandam
    De wijk waarin Burano wordt gebouwd, Inverdan, is onderdeel van het vernieuwde kloppende stadshart van Zaandam. De stedelijke vernieuwing in dit gebied draagt bij aan een fijne, moderne woonsfeer, met ruimte voor cultuur, winkelen en horeca. Je woont hier vlakbij het centrum van Zaandam, waar u terecht kunt voor dagelijkse boodschappen en een uitgebreid winkelaanbod. De bus stopt voor de deur en het centraal station is 700 meter van de locatie. Je bent dus goed bereikbaar voor bezoekjes van familie en vrienden, en hoeft niet ver als je zelf op pad gaat. Op 15 minuten met de trein bent je al in Amsterdam, handig als je daar werkt of voor een heerlijk dagje uit. Maar dichterbij huis is het ook genieten, je woont hier namelijk vlakbij de karakteristieke Zaandamse natuur, met haar bijzondere molens, rietkragen en sloten. Een prachtige omgeving voor een fietstocht!