Rotterdam, stad om van te houden

Wat Rotterdam zo leuk maakt? Dat is zonder enige twijfel de twee gezichten die de stad heeft. Rauw, industrieel, puur en no nonse versus stijlvol, vernieuwend, modern en gewaagd. Nieuwe plekken die vroeger niet openbaar waren, ontpoppen zich als toffe hotspots en de ouderwetse koopgoot wordt met de dag mooier. Stad van de bijzondere architectuur, vele events, veelzijdigheid, wie wil er niet wonen!

Vervoer (auto, fiets, openbaar vervoer)

Handig die tram voor de deur. Het maakt dat je in 11 minuten in de binnenstad van Rotterdam staat. Daarnaast loop je zo naar Station Rotterdam Zuid én zit je met 6 minuten op de A16. Een groot voordeel van aan de rand van de stad wonen. Zin in een borrel, even lekker eten of op een terrasje genieten van een zomeravond. Op fietsafstand van Remisehof vind je de populaire wijken Wilhelminapier en Katendrecht.

Even wat anders

Het is weekend, mooi weer en jullie willen wat leuks gaan doen. Trek je dan de stad in, geniet je van de zon aan de waterkant of zoek je liever de natuur op. De Kralingse Plas en het Kralingse Bos bieden uitkomst. Met of zonder kids kun je hier met gemak een dag doorbrengen. Wandelen, fietsen, hangen aan het strandje of klimmen in Klimbos Fun Forest. Het Zuiderpark is trouwens ook een aanrader. Wist je dat dit park, dat 430 voetbalvelden groot is, het grootste park van Nederland is?