Woningtypes in Park Centraal

In Park Centraal huur je een ruime eengezinswoning met een woonoppervlakte van 113 m² verdeeld over drie verdiepingen. Op de begane grond heb je een ruimtelijke woonkamer, compleet met moderne open keuken in een hoekopstelling. De keuken is voorzien van inbouwapparatuur. Op de eerste verdieping is de ruimte voor drie slaapkamers en de luxe badkamer. Je hebt hier de beschikking over een wastafel, douchehoek, tweede toilet en een heerlijk ligbad. De zolder is een multifunctioneel inzetbaar, en biedt onder meer een plekje voor de wasmachine, droger en technische installaties. Bij de woning zit ook een eigen tuin met een buitenberging.

In blok 28 zijn 6 woningen beschikbaar, waarvan twee hoekwoningen.

Huren: flexibel en zorgeloos

Met een huurwoning in Park Centraal woon je zonder zorgen. Zie je het al voor je? Je geniet van het wooncomfort van een moderne woning met een plezierige temperatuur en goede isolatie. Je kunt rustig slapen, wetend dat jouw woning energiezuinig is en bijdraagt aan een lager verbruik van fossiele brandstoffen. Je kookt met plezier in de complete keuken met hoogwaardige apparatuur en ontspant in de mooi afgewerkte badkamer. En dagelijks kom je thuis in een mooi vormgegeven wijk, die met aandacht voor natuur, kindvriendelijk en autoluw is opgezet. En dat zonder daar zelf investeringen voor te doen. Je weet waar je financieel aan toe bent, want je hebt vaste maandlasten en geen onverwachte uitgaven voor groot onderhoud. Is er eens iets stuk en is er een reparatie noodzakelijk? Dan staan wij voor je klaar! Het risico van waardevermindering van de woning ligt bij de verhuurder. Ben je op zoek naar flexibiliteit? Ook dan is huren perfect voor jou. Je huurt een woning namelijk voor minimaal 1 jaar, waarna de overeenkomst opzegbaar is per eerste van de volgende maand, met 1 maand opzegtermijn.

Duurzaam wonen met energielabel A+

In Park Centraal woon je in een zeer energiezuinige woning met energielabel A+. Volgens de nieuwste richtlijnen heb je in deze woningen geen gasaansluiting meer nodig. De woning en het water worden verwarmd door middel van een water-warmtepomp. Deze pomp haalt met behulp van water warmte uit de bodem en transporteert deze naar de woning. In combinatie met een lage temperatuur vloerverwarming op de begane grond en lage temperatuur radiatoren op de verdiepingen, wordt de woning op een zeer energiezuinige manier verwarmd. In de zomer wordt het water juist koeler, waardoor de woning beter op temperatuur blijft. Daarnaast is er extra aandacht besteed aan isolatie van de woning, zodat er zo min mogelijk energie verloren gaat. Dit zie je onder meer terug in het gebruik van triple glas en extra gevelisolatie. Hierdoor ontstaat er een constante comfortabele temperatuur in de woning en draag je bij aan een lager verbruik van fossiele brandstoffen. Voor het opslaan van warm water is de woning voorzien van een voorraadvat van 210 liter,