iuhgeiufiuhiuerhfhihreihfhiuerihfiuvvrbeivegryifvieghriugh

Call to action

Je droomwoning gevonden

De verhuur is nog niet gestart. Wil je graag een save the date ontvangen zodra de datum van de start verhuur is vastgesteld? Schrijf je dan meteen in voor de nieuwsbrief!

De verhuur verloopt volledig online. Van inschrijven tot ondertekenen, allemaal vanaf je eigen luie stoel. Wat kun je verwachten tijdens het inschrijfproces? Hieronder lees je de stappen die nodig zijn van inschrijving tot sleuteloverdracht.

Online inschrijven
Persoonlijk dossier
Matchen & toewijzen

 

1. Start inschrijving

De inschrijvingen zijn gestart! Middels de knop “inschrijven” kom je op de pagina waar je een keuze kunt maken voor welk objecttype je in wilt schrijven. Indien je interesse hebt in meerdere objecttypes, vul je het inschrijfformulier in voor de verschillende objecttypes. Zodra de inschrijving is opgeslagen, ontvang je van ons een mail met daarin de vervolgstappen + een mail om een wachtwoord aan te maken voor je digitale klantdossier.

   1. 2. De eerste digitale loting

Op een vastgestelde datum wordt de eerste digitale loting gehouden. Iedereen die is ingeschreven op dat moment én die voldoet aan de inkomenseis, wordt meegenomen in die digitale loting. De datum of tijd van inschrijving, is hierbij niet van belang. Ook wordt er rekening gehouden met de door jou ingevulde voorkeurswoningen.
Indien je voldoet aan de inkomenseis, wordt je meegenomen met de digitale loting voor alle objecttypes waarvoor je bent ingeschreven. Indien je uit de loting komt, ontvang je voorlopige toewijzing en wordt je niet meer meegenomen in de verdere loting.

   1. 3. Indien geen match

Wanneer je niet als eerste uit de digitale loting bent gekomen, ontvang je daarover geen e-mail. Op deze pagina  vind je de huidige status van de verhuur en loting(en). Pas wanneer alle huurovereenkomsten getekend zijn, ontvang je een e-mail dat alle woningen verhuurd zijn. Het kan namelijk gebeuren dat woningen die voorlopig toegewezen zijn, weer beschikbaar komen. In dat geval wordt er een nieuwe loting gehouden. Daarin wordt iedereen die tot dat moment is ingeschreven meegenomen. Het kan dus gebeuren dat je alsnog een voorlopige toewijzing ontvangt.

   1. 4. Match = voorlopige toewijzing

Indien je als eerste uit de loting bent gekomen ontvang je per mail bericht dat je een voorlopige toewijzing hebt ontvangen. Je kunt de voorlopige toewijzing accepteren in je dossier. De woning is dan niet meer beschikbaar voor andere kandidaten. Jij gaat dan verder in het verhuurproces voor die woning. Meer informatie hierover ontvang je in een van de e-mails die volgt na inschrijving.

5. Documenten uploaden in je dossier

Indien er een woning voorlopig aan je is toegewezen, wordt er gevraagd om persoonlijke documenten te uploaden in de veilige omgeving van je klantdossier. Welke documenten we van je vragen, is afhankelijk van je persoonlijke situatie. De regels & tips voor het uploaden van de documenten vind je op deze pagina.

   1. 6. Documenten akkoord

De documenten worden inhoudelijk beoordeeld door de vastgoedmanager. Indien alle documenten akkoord zijn, wordt de woning definitief aan je toegewezen en ontvang je de huurovereenkomst. Nadat jij de huurovereenkomst digital hebt ondertekend, kan de vastgoedmanager deze ook digitaal ondertekenen. Dan is het officieel: jij bent de huurder van je droomwoning! Gefeliciteerd!